Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
HUMANITARNA POMOČ

V požaru uničen poslovni objekt v Dobu pri Domžalah

28. 12. 2022
Avtor: Eva Mihelič
HUMANITARNA POMOČ

V torek, 27. decembra, je požar popolnoma uničil poslovni objekt podjetja Koželj, ki ga vodi Zoran Poljšak, tudi predsednik OOZ Domžale. Nastala je ogromna škoda. Ogenj je močno poškodoval objekt, uničil opremo, material in skladiščene izdelke.

požar domžalePožar je v podjetju Koželj z več kot 60-letno tradicijo predelave zdravilnih zelišč izbruhnil zgodaj popoldne. Ko ga je opazil, je ogenj najprej poskušal pogasiti lastnik sam z ročnim gasilnim aparatom. Žal se je požar zelo hitro razširil in je bil do prihoda gasilcev že popolnoma razvit. Ti so ga pogasili in preprečili, da bi se razširil na bližnjo stanovanjsko hišo. Kljub hitremu posredovanju je ogenj popolnoma uničil proizvodne prostore, skladišče in ostrešje.

V požaru, ki naj bi po prvih informacijah izbruhnil zaradi pregrevanja vnetljive snovi, je nastala ogromna materialna škoda, saj je objekt zelo poškodovan, uničena je oprema v proizvodnji kozmetičnih izdelkov, aparati, material in že skladiščeni končni izdelki.

Oškodovanemu podjetniku je na pomoč priskočila tudi Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom, ki je za namene zbiranja pomoči odprla poseben sklic na svojem računu (za nakazilo pomoči lahko uporabite tudi QR kodo):    

požar domžale qr

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71
1000 Ljubljana

Poslovni račun pri NLB d.d. št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X
Namen: Požar Koželj Dob pri Domžalah  
Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1063