Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
HUMANITARNA POMOČ - POPLAVE

Zbiranje pomoči prizadetim v poplavah

07. 08. 2023
Avtor: Eva Mihelič
HUMANITARNA POMOČ - POPLAVE
foto: Meteoinfo Slovenija/ Boris Nose

Katastrofalne poplave, ki so v minulih dneh zajele Slovenijo, so prizadele številna podjetja. Na najbolj prizadetih območjih, skorajda ni podjetja, ki ne bi utrpel škode, že prve ocene pa kažejo, da bo te za več sto milijonov evrov. Akcijam zbiranja pomoči za oškodovane se je pridružila tudi Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom, ki je v ta namen odprla poseben sklic na svojem računu.

humanitarna logo Narasla voda je minule dni poplavila in uničila številne poslovne objekte, stroje in opremo v njih, zaloge materiala, izdelke … ter s tem obrtnikom in podjetnikom povzročila ogromno škode, dodatno težavo pa predstavlja še poškodovana infrastruktura.

Akcijam zbiranja pomoči za oškodovane se je pridružila tudi Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom, ki je v ta namen odprla poseben sklic na svojem računu.

 

Stanovskim kolegom, ki so utrpeli škodo v poplavah, tako lahko pomagate z nakazilom na spodnji račun. Pri tem lahko uporabite tudi QR kodo.

Humanitarna - poplave 2023Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71
1000 Ljubljana

Poslovni račun pri NLB d.d. št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X

Namen: Pomoč ob poplavah
Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1002

 

Hvala za vaš prispevek!