Kako narediti največ zase, za zaposlene in kako navdušiti goste?
(R)evolucija pri rokovanju z gosti, kaj bo jutri na krožniku, postrežba pijače, s poudarkom postrežbe vode, ustvarjanje privlačnih lokalnih jedilnikov, prehranski odpadki in kako ohraniti kadre ter pritegniti sveže ideje, ljudi in sodelovati.
Gostoljubnost v gostinstvu in turizmu na preizkušnji.
VABLJENI
na

1. konferenco gastronomije in turizma
v veliko predavalnico Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor, v torek, dne 11. 4. 2023 ob 14. uri
in skupaj najdimo odgovore na vprašanja, kaj prinaša (r)evolucija gostinstva.
Uvodni nagovori:
- Marko Gorjak, predsednik Območne obrtno – podjetniške zbornice Maribor
- Tanja Angleitner Sagadin, direktorica Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor
- Dubravka Kalin, generalna direktorica Direktorata za turizem MGTŠ
- predstavnik STO.
Okrogla miza: moderator mag. Miha Bratec, višji predavatelj na UP FTŠ – Turistica
Njegovi gostje:
- Matevž Frangež, državni sekretar pri Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport za področje turizma
- Janja Viher, predsednica sekcije za gostinstvo in turizem pri OOZ Maribor
- Emil Juvan, izredni profesor na UP FTŠ – Turistica
- Manca Grbič, Gostilna Vernik, Ruše
- Aleš Budja, Pri Karlu, Maribor
- Mojca Polak, Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor
- Gašper Puhan, Galerija okusov
- Boštjan Protner, Hiša Hoannes Protner
DODATNE INFORMACIJE: Marjana SAVIĆ KRAJNC, sekretarka Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, tel.: 041 666 642, e-naslov:
marjana.savic@ozs.si
