Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

13. Strokovno srečanje gostincev, Hotel Maestoso Lipica 2021

23. SEPTEMBER 2021  |   Vlasta Markoja

PROGRAM 13. STROKOVNEGA SREČANJA GOSTINCEV

           Spletna prijava

Ponedeljek, 4. 10. 2021

15.00                            Seja UO sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS in seja strokovnega sveta za gostinstvo pri OZS  – Muzej kulinarike Lipica

17.00 – 23.00                Kulinarična tura po Krasu

Torek, 5. 10. 2021        Hotel Maestoso Lipica / ob večji prijavi v jahalnici

8:30 – 9:30                   Testiranje HAG test (obvezna predprijava) – kdor nima PCT pogoja

9.00 – 9.30                   Registracija udeležencev in druženje ob kavi

9.30 - 10.00                  Pozdravni nagovori

Branko Meh, predsednik OZS

Simon Zajc, državni sekretar Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije

Matej Oset, Direktor Kobilarna Lipica
Jernej Bortolato, Predsednik OOZ Sežana  

Blaž Cvar, predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS – aktualno iz sekcije

10.00 - 10.45                Predlogi sprememb davčne zakonodaje in aktivnosti FURS za odpravo administrativnih ovir, mag. Ivan Simič, v.d. generalnega direktorja Finančne uprave Republike Slovenije

10.45 – 11.00                Vlaganje v turizem iz EU sredstev

                                    Ksenija Flegar, v. d. generalne direktorice Direktorata za turizem na MGRT                   

11.00 – 11.30                TRAJNOST KOT KAŽIPOT SLOVENSKEGA GOSTINSTVA IN TURIZMA
Nataša Hočevar, Slovenska turistična organizacija
 

11.30 – 12.30                Odmor s penino Vinakras in kraškim pršutom Pršutarna Lokev na Krasu

12.30 - 13.15                 "Vpliv pandemije COVID-19 na spremembe v povpraševanju in ponudbi v gostinskih obratih” dr. Marko Kukanja, TURISTICA Fakulteta za turistične študije Portorož

13.15 – 14.45                FORUM: PROBLEMATIKA GOSTINSKEGA KADRA V TURIZMU IN INVESTICIJE V GOSTINSTVU                                             Sodelujejo:

- Janez Cigler Kralj, minister  - Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

- Simon Zajc, državni sekretar - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo 

- Mitja Bobnar, generalni direktor - Zavod RS za zaposlovanje

- Iztok Leskovar, ravnatelj Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje

- Blaž Cvar, predsednik Sekcije za gostinstvo ni turizem pri OZS

                                    Moderira: mag. Helena Cvikl

                                   Možnost ogleda tudi On-line preko zoom-a

                                              

15:30 – 18.30                Piknik kosilo na senu s kraškimi gostinci  (v jahalnici) – v sodelovanju in organizaciji  sekcije gostincev pri OOZ Sežana

                                   Podelitev priznanj za kakovost gostinske ponudbe in jubilejev v poslovanju Moderira: Marjana Grčman        

 19.30 –                         Večerja v restavraciji Hotela Maestoso, ob glasbi (chef Marino Furlan)

 

Strokovno srečanje, ponedeljek, 4.10.2021

· Avtobusna tura po Krasu ; 50 €/osebo za člane, plačilo v gotovini na avtobusu; maksimalno število 50seb (pogoj PCT)

 

Strokovno srečanje, torek, 5. 10. 2021

· Udeležba na strokovnem srečanju z večerjo;  70 €/ osebo za člane *,  90 €/ osebo za ostale udeležence*

· Udeležba na strokovnem srečanju brez večerje (samo predavanja in druženje s podelitvijo);  35 €/ osebo za člane *,  50 €/ osebo za ostale udeležence *

Testiranje HAG test (obvezna predprijava), torek 5.10.2021 8:30 – 9:30

  • HAG test; 12  € / osebo; plačilo v gotovini na licu mesta

* Vse cene vključujejo DDV

NOČITEV Z ZAJTRKOM V HOTELU MAESTOSO****: T: 05 73 91 708, E-mail: booking@lipica.org

 Single room: 72,00€/oseba

 Double room: 49,50€/oseba

 

Rok za prijavo je 29.9.2021 oziroma do zasedbe prostih mest. Dodatna možnost omejitve števila prijav glede na COVID ukrepe v tistem času.  

Članske cene veljajo za člane OZS, ki imajo poravnano članarino, in njihove družinske člane in zaposlene.

Splošni pogoji prijave in odjave
Prijave sprejemamo preko e-naslova vlasta.markoja@ozs.si ali preko Spletne prijave, oz. po telefaksu 01 50 54 373, do srede, 29. 9. 2021, oziroma do zasedbe prostih mest. Pisne odjave poslane na vlasta.markoja@ozs.si upoštevamo do 4 dni pred srečanjem. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.

Kotizacijo za udeležbo »Kulinarična tura po Krasu z avtobusom «, ki bo 4.10.2021 poravnate na avtobusu.
Kotizacijo za udeležbo na srečanju predhodno nakažite na račun OZS: NLB d.d.: SI56 0201 3025 3606 416, sklic 00 200001, koda namena OTHR.  Potrdilo o plačilu pošljete skupaj z izpolnjeno prijavnico na e-naslov vlasta.markoja@ozs.si ali po faksu na tel. št. 01 50 54 373.

Informacije in dodatna pojasnila
Vlasta Markoja, sekretarka sekcije gostincev, telefon 01 58 30 571 ali e-naslov vlasta.markoja@ozs.si

Zlati pokrovitelj: Slovenska turistična organizacija

Srebrni pokrovitelji srečanja gostincev:  Pos Elektronček,  Pivovarna Laško Union d.o.o., part of the HEINEKEN, SAZAS

Pokrovitelji : VINAKRAS, CELJSKE MESNINE, NEKTAR NATURA

ROK ZA PRIJAVE: 29.9..2021 oziroma do zasedbe prostih mest, možnost omejitve števila prijav glede na COVID ukrepe v tistem času. Kdor se prej prijavi. Pogoj za obisk PCT.
 

Preberite tudi:

Pišite nam