Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com
DELODAJALCI - ANKETA ZRSZ

Pomladanska anketa Napovednik zaposlovanja

08. 05. 2024
Avtor: Anton Šijanec
DELODAJALCI - ANKETA ZRSZ

Zavod RS za zaposlovanje delodajalce z 10 ali več zaposlenimi vabi, da še do petka, 10. maja, izpolnite kratek vprašalnik in tako prispevate k rezultatom raziskave Napovednik zaposlovanja. Zavod prosi, da ga seznanite z vplivom sedanjih gospodarskih razmer na svoje poslovanje, s kratkoročnimi načrti zaposlovanja in morebitnimi težavami pri kadrovanju.

Omenjeno raziskavo na Zavodu RS za zaposlovanje izvaja dvakrat na leto. Na podlagi rezultatov oblikujejo ukrepe, ki blažijo neskladja med ponudbo iskalcev zaposlitve in povpraševanjem delodajalcev na trgu dela. S tem se, kolikor je mogoče, pripravijo na prihodnje stanje na trgu dela.

Odgovorite na vprašalnik, rok podaljšano do 10. 5. 2024

Ker so vaše izkušnje, napovedi in mnenja za ZRSZ zelo pomembni, še posebej v času hitrih gospodarskih sprememb in pomanjkanja domače delovne sile, vas prijazno vabimo, da še do 10. 5. 2024 izpolnite kratek vprašalnik za svoje podjetje ali organizacijo kot celoto.

Povezava na anketo v novici zavoda >>>

Za vaše sodelovanje se vam Zavod RS za zaposlovanje že v naprej iskreno zahvaljuje!

Preberite tudi