Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Izhodna poslovna delegacija v ZDA za gostince

26. MAREC 2019  |   Vlasta Markoja

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije – Sekcija za gostinstvo in turizem v sodelovanju z Slovensko-ameriškim gospodarskim združenjem (SABA)  organizira izhodno poslovno delegacijo za gostince s predstavitvijo slovenske kulinarike v ZDA z namenom promocije Slovenije in slovenske kulinarike, promocije blagovne znamke Gostilna Slovenija ter pridobivanja novih idej in znanj ter B2B srečanj.

             

Izhodna poslovna delegacija v ZDA

 

                                                                                                                                            

Država in kraj: Združene države Amerike, Cleveland

 

Organizator: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije – Sekcija za gostinstvo in turizem v sodelovanju z Slovensko-ameriškim gospodarskim združenjem (SABA).

 

Kontakt: Vlasta Markoja, 01/5830 571 vlasta.markoja@ozs.si

 

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije – Sekcija za gostinstvo in turizem v sodelovanju z Slovensko-ameriškim gospodarskim združenjem (SABA)  organizira izhodno poslovno delegacijo za gostince s predstavitvijo slovenske kulinarike v ZDA z namenom promocije Slovenije in slovenske kulinarike ter pridobivanja novih idej in znanj ter B2B srečanj.

 

Okvirni termin: konec maja 2019, začetek junija 2019

 

Poslovna delegacija bo potekala v Clevelandu in nekaterih drugih ameriških zveznih državah. Organizirali bomo dvotedenski program, ki bo vključeval promocijo slovenske kulinarike tako pri slovenski skupnosti v ZDA, kot tudi v restavracijah, kjer se bodo s slovensko kulinariko in Slovenijo, kot turistično gastronomsko destinacijo seznanili Američani.

Stroške prevoza oziroma letalskih vozovnic krijejo udeleženci sami, stroške nočitev v ZDA krije SABA.

S ciljem iskanja novih priložnosti bomo organizirali sestanke z izbranimi poslovnimi partnerji. Del poslovnega srečanja bo namenjen tudi spoznavanju novih idej, znanj in spretnosti z namenom dviga konkurenčnosti podjetij.

Slovenci v Clevelandu  - največji delež od 300.000 Slovencev, ki živijo v severni Ameriki, živi v Clevelandu. Tam imajo svoja društva, v katerih ohranjajo kulturno izročilo svoje domovine. Kljub temu, da večina ne govori več slovensko, se mnogi od njih še čutijo Slovence in se tako tudi javno opredeljujejo.

Preliminarne prijave zbiramo do 25. aprila 2019 na naslov Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana ali na naslov vlasta.markoja@ozs.si.

Na tej osnovi prejmete program delegacije.

Pišite nam