Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Sekcije in odbori

flora2020 Povabilo članom na brezplačno razstravljanje na sejmu Flora 2020

Razstavljavci

Tokratni, že 25. sejem Flora bo zastavljen podobno a vseeno nekoliko drugače kot lani. Celotno dogajanje se bo odvijalo v dvorani K, kjer bo članom OZS za potrebe razstave (ne pa neposredne prodaje) v sejemski dvorani na voljo skupaj med 300 in 500 m2 razstavnega prostora. Pripravljeno bo vse potrebno za skupinsko predstavitev domače vrtnarske proizvodnje, parkovnih zasaditev, ponudbe cvetja in dodatkov, šopkov, poskrbljeno bo za tekmovanje mladih cvetličarjev in vrtnarjev in še bi lahko naštevali.

Da bo razstavljanje na sejmu dostopno čim širšemu krogu članstva, bo prostor za razstavljanje v okviru te skupinske predstavitve v sejemski dvorani K za člane sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS ZASTONJ. Organizatorji bomo poskrbeli za osnovni prostor, skupno registracijo, vpis razstavljavcev v katalog, tako da bo strošek z razstavljanjem čim manjši, razstavljavci sami poskrbite za sejemsko opremo (talne površine, pregrade, obrobe,..) in seveda za izdelke, ki jih boste predstavili.

Vodstvo sekcije vabi člane, da izkoristijo ponujeno in se udeležijo skupne predstavitve.

Podrobne informacije o razstavnih prostorih so priložene v prijavi za sodelovanje članov sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS na 25. sejmu Flora 13.-15. marca 2020.

Prijava za sodelovanje

Prijava za sodelovanje   

Člane vabimo, da nam do 5. februarja 2020 pošljejo prijavnico za sodelovanje na tej promocijski predstavitvi v sejemski dvorani K, s katero bodo lahko opozorili na svojo dejavnost, proizvodnjo, storitve,.. čim širšo domačo in tudi del tuje javnosti.

porsopek Cvetličarji - predstavite se na 10. promocijski razstavi poročnih šopkov

Sejem Poroka beleži vsako leto več obiskovalcev, predvsem parov, ki iščejo informacije o storitvah povezanih s poroko. Smiselno bi bilo, da se tega zavedamo tudi cvetličarji in to priložnost tudi izkoristimo.

novica Strokovno srečanje 2020

Srečanje stroke je le enkrat letno. Ker se dejavnost slikopleskarstva, fasaderstva, črkoslikarstva in ostalih dejavnosti gradbeništva močno prepleta, organiziramo skupno srečanje, kjer bo mogoče na enem mestu videti razstavo in se hkrati na predstavitvah seznaniti z novostmi v panogi.

novica Seminar IZVAJANJE IN VZDRŽEVANJE INŠTALACIJ za izvajalce elektro dejavnosti, 23.01.2020, Šmarje pri Jelšah

VSEBINA: Inštaliranje in vzdrževanje električnih inštalacij (Janez Guzelj) Inštaliranje in vzdrževanje sistemov zaščite pred strelo (mag. Boris Žitnik) Primeri iz prakse (Janez Colnerič)

katarinadezman Velika cvetličarska delavnica

16. februarja 2020 bo na Šoli za hortikulturo in vizualne umetnosti v Celju potekala cvetličarska delavnica, ki jo bo vodila Katarina Dežman Zupančič - aktualna slovenska cvetličarska prvakinja.

novica Slovenski podjetniški sklad (SPS) je objavil vavčer za prenos lastništva.

Prenos lastništva po tem javnem pozivu pomeni: - prenos oziroma prodajo večinskega poslovnega deleža v kapitalski družbi (vsaj 50 % osnovnega kapitala družbe) ali - prenos podjetja (samostojnega podjetnika) na podjetnika prevzemnika (72a. člen ZGD-1).
Pišite nam