Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica Obiščite sejem K Duesseldorf 2019 z letalom !

Glede na izkazan interes naših članov po obisku sejma K Duesseldorf 2019 z letalom, vas vabimo k ogledu tega največjega svetovnega sejma plastike in gume in sicer od  19. do 21. oktobra 2019.

 

Sekcija plastičarjev pri OZS je za člane OZS tokrat pridobila 8 %  popust pri izvajalcu potovanja KOMPAS CELJE d.d., dodatno pa se je sekcija odločila, da bo članom sofinacirala tudi del kotizacije za ENO osebo na posamezno prijavljeno podjetje, člana OZS in sicer :

 

- v primeru od 1 – 20 prijavljenih podjetij, članov OZS: 80 Eur / podjetje

- v primeru od 21 – 30 prijavljenih podjetij, članov OZS: 60 Eur / podjetje

 

Obisk sejma bo ob zadostnem številu potnikov omogočen z letalskim prevozom Ljubljana – Duesseldorf, v primeru nezadostnega števila prijavljenih potnikov se bo program izvedel z rednim letalskim prevozom iz Ljubljane in potem s hitrim vlakom iz Frankfurta do Duesseldorfa.

 

Sejem K Duesseldorf 2019 - program in pogoji prijave

Cene v tem programu še ne vključujejo popustov, zato ČLANI OZS OB PRIJAVI OBVEZNO NAVEDITE opombo » ČLAN OZS« in NAZIV PODJETJA S KATERIM STE ČLAN OZS, da boste na navedeno ceno prejeli  oba dogovorjena popusta! (Ob prijavi je potrebno plačati 30 % cene aranžmaja. Popust se bo obračunal ob izstavitvi računa za dokončno plačilo, cca 14 dni pred odhodom!)

 

V kolikor se želite prijaviti ne odlašajte s prijavo in se prijavite čim prej, saj so mesta so na razpolago le do zapolnitve tako za člane OZS, kakor za širšo javnost.

Zadnji rok za prijavo 10. september 2019

 

Prijave sprejema KOMPAS CELJE d.d. , kjer lahko dobite tudi ostale potrebne informacije.

 

Kontakt za informacije in rezervacije:

KOMPAS CELJE d.d.  

Brane Preša

Tel.: 03 428 03 24

e-mail: brane.presa@kompas-celje.si

novica Vabljeni na sejem MOS 2019
Vljudno vabljeni, da nas obiščete na sejmu MOS 2019! Lokacije razstavnih prostorov Sekcije kovinarjev in Sekcije plastičarjev so v hali C1 in obsegajo tri prostore : 12 A, 12B in 06. Lokacija prostora Odbora za znanost in tehnologijo je v hali L1.
novica Objava Uredbe o emisiji snovi v zrak iz malih kurilnih naprav
V Uradnem listu RS št. 46 z dne 19.7.2019 je objavljena Uredba o emisiji snovi v zrak iz malih kurilnih naprav, ki stopi v veljavo 30 dni po objavi, torej z dnem 18.8.219.
novica Pokal Mozirski tulipan 2019
Povabilo cvetličarkam in cvetličarjem da se 13. septembra 2019 udeležijo tekmovanja v Mozirskem gaju
novica Tekmovanje mladih cvetličarjev-predtekmovanje EUROSKILLS v Mozirskem gaju 2019
Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev v sodelovanju z Mozirskim gajem, Centrom RS za poklicno izobraževanje in cvetličarskimi šolami v Mozirskem gaju organizira tekmovanje mladih cvetličarjev. Tekmovanje bo potekalo bo potekalo v petek 12. in 13. septembra marca 2019 po časovnem razporedu navedenem v pravilih.
novica Vabilo na ogled novosti Electrolux professional, Pordenone - 3.9.2019
Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS in Sekcija vzdrževalcev tekstilij pri OZS vas vabita na ogled tovarne Electrolux. Odhod avtobusa ob 5.00 uri iz dogovorjenega mesta v Ljubljani. Vožnja po avtocesti čez mejni prehod do Pordenona. Okoli 9.30 ure prihod v tovarno Electrolux Professional, kjer si boste ogledali novosti s področja gostinske opreme in kemičnega čiščenja. Po predhodnem dogovoru se bomo razdelili v dve skupini; kemično čiščenje (pranje) ter gostinski del. Obe skupini bosta imeli splošno predstavitev in predstavitev novosti na posameznem področju. Del programa ogleda je tudi skupen (glavna predstavitev, kosilo in ogled tovarne).
novica SPS je objavil spremembo dveh vavčerskih javnih pozivov in hkrati začasno zapira dva javna vavčerska poziva
Slovenski podjetniški sklad je objavil spremembo dveh vavčerskih javnih pozivov in hkrati začasno zapira dva javna vavčerska poziva
novica Obiščite sejem EMO Hannover 2019
Glede na izkazan interes naših članov po obisku sejma EMO Hannover 2019 z letalom, vas vabimo, da v času od 16. do 17. septembra 2019, obiščete v svetovnem merilu največji sejem na področju obdelave kovin.
Pišite nam