Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Vabilo na strokovno ekskurzijo - organiziran ogled podjetja Felder in podjetja Wetsher, Innsbruck in okolica, Avstrija od 17.10. do 19.10.2019

03. OKTOBER 2019  |   Iris Brkovič

                     

Sekcija lesnih strok organizira tridnevno strokovno ekskurzijo: 

 

Ogled podjetja Felder iz Halla pri Innsbrucku - proizvajalec strojev za obdelavo lesa in ogled mizarske delavnice Wetscher v Fügen-u

ter ogled glavnega mesta avstrijske Tirolske Innsbrucka

 

od četrtka 17. oktobra do sobote 19. oktobra 2019.

 
S P O R E D   P O T O V A N J A

 

1. dan, četrtek, 17. 10. 2019: Celje -  Ljubljana – Jesenice – Kitzbühl - Innsbruck

 

Ob 5.30 uri zjutraj odhod turističnega avtobusa iz Celja (Dvorana Zlatorog), ob 6.30 uri iz Ljubljane (parkirišče hala Tivoli) in ob 7.40 uri iz Jesenic (CP Hrušica), kjer si vzamemo čas za kavico. Vožnjo nadaljujemo skozi karavanški predor naprej v Avstrijo mimo smučarskih delov Avstrije skozi Kitzbühl (krajši ogled) do Innsbrucka. Po prihodi v Innsbruck kratka nastanitev v hotelu, da odložimo prtljago nakar sledi ogled mesta. Glavno mesto avstrijske Tirolske je svetovno pomembno športno središče, prizorišče dvojih olimpijskih iger. Prav gore in skakalnica Bergisel tvorijo slikovito kuliso mesta. Naš hotel je v Innsbrucku, center je obvladljiv peš, videli bomo staro mestno jedro s stolnico sv. Jakoba, Zlato strešico s portretom cesarja Maximilijana in obeh njegovih žena, cesarski dvor, dvorni park, gledališče, če bo časa več pa še dvorno cerkev s kipi mitoloških in zgodovinskih osebnosti, ki jih je cesar želel ob svoji grobnici. Po končanem ogledu mesta namestitev v hotelu Hotel Grauer Bär 4*. Zbirno mesto v recepciji hotela (uro dorečemo naknadno), na kar sledi večerja in nočitev.

 

2. dan, petek, 18. 10. 2019: Hall strokovni del - ogled podjetja Felder

 

Zajtrk v hotelu. Ob 8.00 uri zbirno mesto v recepciji hotela. Petek je namenjen strokovnemu delu in sicer nas ob 9.00 uri pričakujejo v podjetju Felder. Prisotni bodo štirje predstavniki podjetja Totus, ki bodo pomagali pri poteku ogleda.

 

Video predstavitev podjetja: 1. Video (klikni)  in 2. Video (klikni)

 

Program:

9.00-12.00:    ogled celotne proizvodnje strojev (obdelave osnovnih materialov, izdelave sestavnih

                          komponent, sestavljanje ogrodij, prašno lakiranje, montažo strojev in podkomponent, preizkušanje 

                          strojev)

12.00-13.30:  kosilo

14.00-17.00:  ogled razstavnega prostora, kjer so postavljeni skoraj vsi stroji iz ponudbe

                          - prikaz delovanja posameznih strojev

                          - ločeni pogovori na določene teme glede na interes udeležencev (če bo zanimanje)

 

Po ogledu, ki se predvidoma zaključi ob 17.00 uri, možen sprehod skozi Hall, ki je idilično srednjeveško mesto, na kar sledi povratek v Innsbruck, v hotel. Ob 20.00 uri je zbirno mesto v recepciji hotela sledi večerja. Nočitev v hotelu.

 

3. dan, sobota, 19. 10. 2019: Innsbruck - Fügen (strokovni del) – Jesenice - Ljubljana – Celje

 

Zajtrk v hotelu. Zbor je ob 8.30 uri v recepciji hotela (s prtljago). Odpravimo se v mesto Fügen kjer si bomo ogledali mizarsko delavnico WETSCHER in razstavni salon. Pričakujejo nas ob 9.30 uri in predviden zaključek ogleda ob 12 uri. Pot nadaljujemo proti Slovenijo čez Bishofshofen, kjer se na poti ustavimo še na organiziranem kosilu. Sledi vožnja proti Celju z vmesnimi postanki Jesenice in Ljubljana.

 

Zaradi prilagajanja ogledom in nepredvidenim okoliščinam si pridržujemo pravico do obrnjenega ali delno spremenjenega, vendar vsebinsko neokrnjenega programa.

 

Naprošamo vas, da izpolnjeno prijavnico za udeležbo na strokovnem potovanju (aktivni link in spodaj ) pošljite na naslov sekcije najpozneje do petka, 11. oktobra 2019 (zaradi potrditve rezervacije hotela) oziroma do zasedbe prostih mest. Število prijav je omejeno.

 

Kotizacija znaša za enega udeleženca 230,00 EUR (vključuje DDV), ki bo nakazana po potrditvi prijave. Cena, ki jo plača udeleženec vključuje hotelsko-gostinske storitve ter del stroškov prevoza. Ostale stroške, oglede po programu, stroške vodenja, del stroškov avtobusnega prevoza in organizacije potovanja ter DDV, pa krijejo partnerji.

Možnost doplačila: enoposteljna soba na vprašanje – 70 Eur/dve nočitvi (v kolikor bo možno, plačilo na licu mesta)

 

Kotizacijo je potrebno po potrditvi prijave nakazati na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, 02013-0253606416 račun NLB d.d., sklic 200016 in bo poravnana pred odhodom.

 

Potrdilo o plačilu pošljete skupaj z izpolnjeno prijavnico na e-naslov iris.brkovic@ozs.si; faks: 01 505 43 73.

Stroški odpovedi potovanja po potrjeni prijavi znašajo 150 EUR z DDV (vključujejo stroške plačila hotela in organizacijske stroške).

Stroški odpovedi potovanja tri dni ali manj pred odhodom (od vključno 14.10.2019) znašajo 180 EUR z DDV.

 

Za vse dodatne informacije se obrnite na sekretarko Sekcije lesnih strok Iris Ksenija Brkovič, tel.: 01 583 05 66 ali e-naslov: iris.brkovic@ozs.si.

 

Prijavnica

 

Lep pozdrav!

 

Upravni odbor Sekcije lesnih strok pri OZS

Preberite tudi:

Pišite nam