Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Spletno izobraževanje »Označevanje hranilne vrednosti živil in pregled predloga Pravilnika o kakovosti rastlinskega olja, rastlinske masti in majoneze«

06. 12. 2021
Avtor: Iris Brkovič

Sekcija živilskih dejavnosti organizira spletno izobraževanje na temo:

 

»Označevanje hranilne vrednosti živil in pregled predloga Pravilnika o kakovosti rastlinskega olja, rastlinske masti in majoneze«

 

Izobraževanje bo potekalo:v sredo 15. 12. 2021 ob 15.30 uri v preko spleta (potreben je računalnik, internetna povezava in zvočnik, kamera po želji).

 

Kotizacija:       
za člane OZS
je predavanje brezplačno

za ostale udeležence (ne člane OZS) 55,00 Eur (DDV vključen)

 

Prijavite se tako, da izpolnite (klikni)- P R I J A V A


Spletna prijava je obvezna saj vam bomo lahko le tako na vaš e-naslov posredovali link do povezave na izobraževanje. Link vam bo posredovan v torek 14.12.2021

 

 

Program strokovnega izobraževanja v sredo 15.12.2021 s pričetkom ob 15.30 uri:

 

Obvezno označevanje hranilne vrednosti:

  • Pregled zakonodajnih zahtev za označevanje hranilne vrednost
  • Načini navedbe in prikaza hranilne vrednosti
  • Izjeme pri označevanju hranilne vrednosti
  • Praktični primer izračuna hranilne vrednosti

 

Označevanje rastlinskega olja, rastlinske masti in majoneze :

  • Predstavitev predloga novega pravilnika o kakovosti rastlinskih olj, rastlinskih masti in majoneze
  • Pregled novosti in sprememb v primerjavi z obstoječim pravilnikom

 

Predavala bo Blaža Nahtigal, dr. živilskih znanosti

 

Predviden zaključek ob 16.45 uri

 

Kotizacija:         

za člane OZS in njihove zaposlene je brezplačno

za ostale udeležence (ne člane OZS) 55,00 € (DDV vključen)

 

Plačilo kotizacije (za ne člane OZS): prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom izobraževanja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije transakcijski račun 02013-0253606416 račun NLB d.d., sklic 200024.
Potrdilo o plačilu pošljete skupaj z izpolnjeno prijavnico na e-naslov iris.brkovic@ozs.si ali po faxu 01 50 54 373.


Spletna prijava je pogoj za prejem spletne povezave do dogodka.

 

Dodatne informacije: Iris Ksenija Brkovič, sekretarka sekcij: iris.brkovic@ozs.si, 01 5830 566

 

Vljudno vabljeni!