Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

XXVII. državno prvenstvo obrtnikov v lovu rib s plovcem

09. 06. 2018
Avtor: OZS

 

Ribiška družina Brestanica – Krško v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Krško razpisuje tradicionalno XXVII. državno  prvenstvo obrtnikov v lovu rib s plovcem, ki bo

v soboto, 9. junija 2018, na ribniku v Brestanici.

 

Program tekmovanja:

  • od   7.10 do najkasneje 7.35 prijave in vpis tekmovalcev

-     ob   9.45 predvideni začetek ribolova

  • ob 13.45 konec ribolova in tehtanje
  • ob 14.15 kosilo za udeležence in razglasitev rezultatov

Pravila:

Pravico do nastopa imajo samostojni podjetniki, pri njih zaposleni delavci, delavci obrtnih zadrug oziroma zbornice ter člani obrtne zbornice in njihovi upokojeni sodelavci. Tekmuje se po pravilih RZS, in sicer v ekipni in posamezni konkurenci. Med posamezniki zmaga tekmovalec z največjo ulovljeno težo, ne glede na sektor v katerem tekmuje. Posebej bo podeljen pokal za najtežjo ulovljeno ribo. Ekipe so tričlanske, posamezna OOZ ali individualni prijavitelj lahko načeloma prijavi zaradi omejenih mest po največ dve ekipi, tekmovanja se lahko udeleži tudi posameznik, ki ustreza zgornjim pogojem.

Prijave:

Prijavnina za tekmovalca znaša 15 EUR (po tekmovalcu), za spremljevalca pa 12 EUR in se vplača na TRR RD Brestanica-Krško na št. 02980-0011466627. Plačnikom bo RD izstavila račun  na osnovi naročilnice, ki jo mora imeti ekipa ali posameznik s seboj ob prijavi. Le izjemoma se startnina lahko poravna v gotovini na licu mesta z izdajo potrdila ob vplačilu. RD ni zavezanec za DDV.

Prijave se sprejemajo do pričetka tekmovanja (lahko se prijavi tudi na dan tekmovanja pred samim pričetkom tekmovanja). Prijavo, ki mora vsebovati tekmovalce in morebitne spremljevalce lahko pošljete po faksu na št. (07) 49 01 221 ali po e-pošti: janja.starc@ozs.si ali:  sandi.strupeh@gmail.com

 wordRazpisna dokumentacija