Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
mednarodno

51. MOS letos od 11. do 16. septembra – Posebne ugodnosti za člane OZS

28. MAREC 2018  |   Edina Zejnić

Na 51. MOS Celjski sejem letos predstavlja MOS Dom, MOS Teh, MOS Tur, MOS Biz in MOS Plus. S petimi MOS-i v Celjskem sejmu sledijo ciljni usmerjenosti svojih obiskovalcev in razstavljavcem omogočajo jasno pozicioniranje znotraj bogatih vsebin največjega sejma v regiji, ki letos v svojo družbo vabi od 11. do 16. septembra.

Pomemben partner Celjskega sejma pri MOS-u je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS). Člani zbornice si letos lahko obetajo še posebne ugodnosti za nastop na sejmu.

Obrtniki in podjetniki, ki so člani OZS, se lahko na 51. MOS predstavijo na skupnem razstavnem prostoru zbornice v sejemski dvorani L1. Strokovne sekcije organizirajo predstavitve tudi v drugih sejemskih dvoranah, kjer so prisotni ostali razstavljavci posameznega vsebinskega področja. Celjski sejem vsem obrtnikom, ki bodo na sejmu predstavljali ali prodajali lastne izdelke (delež lastnih izdelkov mora biti minimalno 80 odstotkov), ob predložitvi obrtnega dovoljenja omogoča 20-odstotni popust na neopremljen razstavni prostor.

Boljše razmere v gospodarstvu se poznajo tudi v sejemski dejavnosti, sicer pojasnjuje izvršni direktor Celjskega sejma mag. Robert Otorepec. V nekaterih sejemskih dvoranah se razpoložljive razstavne površine hitreje polnijo kot zadnjih par let, zato Otorepec podjetja vabi, da za najboljše lokacije na sejmišču čimprej pošljejo prijavnico na 51. MOS. Rok za prijavo je 25. april 2018.

Dobro je vedeti!

Celjski sejem tudi letos za vsak m2 najetega razstavnega prostora razstavljavcu podari brezplačen e-poslovni kupon oz. e-vstopnico (PRIMER: 50 m2 = 50 brezplačnih unovčenih e-poslovnih vstopnic). Prav tako so brezplačne unovčene e-poslovne vstopnice za obiskovalce iz tujine.

Zakaj je predstavitev na MOS pomembna?

MOS je v svoji polstoletni zgodovini prikazal celovito podobo najboljšega kar premore domače gospodarstvo. Zadnji, jubilejni 50. sejem v septembru 2017 je minil v znamenju pozitivnih odzivov tako razstavljavcev – mnogi med njimi so se že med sejmom samim lahko pohvalili s številnimi novimi naročili -, kot tudi obiskovalci, ki so vse bolj ciljno usmerjeni.

MOS kot največji mednarodni sejem v regiji ponuja tudi eno najboljših možnosti za vstop na nove trge, saj se na sejmu vsako leto zgodijo številne skupinske predstavitve tujih gospodarstev. Na sejmu lahko na enem mestu ugotovite, kakšne so priložnosti na tujih trgih in kakšen je odnos tujih kupcev, posrednikov, uvoznikov do vaših izdelkov in storitev. MOS je v svoji zgodovini odpiral vrata in sklepal strateška partnerstva na številnih tretjih trgih. Eden od pomembnih argumentov za uspeh 51. MOS pa je tudi potrditev nove države partnerice sejma. Po velikem uspehu prve države partnerice sejma ob 50. jubileju, bo država partnerica letos Republika Srbija.

Preberite tudi:

Pišite nam