Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Novice - tuji trgi

novica Virtualno B2B srečanje z avstrijskimi podjetji s področja lesarstva, lesne gradnje in gozdarstva

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Koroška gospodarska zbornica v sodelovanju z mrežo zbornic New Alpe Adria in mrežo Enterprise Europe Network vabi na virtualno poslovno srečanje z avstrijskimi podjetij s področja lesarstva, lesene gradnje in gozdarstva, ki bo potekalo 14. 10. 2020, preko spleta.

 

Zaradi prestavitve letošnjega mednarodnega lesnega sejma v Celovcu bo načrtovani B2B dogodek v celoti potekal virtualno. Poslovno srečanje bo idealna priložnost za navezovanje novih poslovnih stikov.

Za sodelovanje na virtualnem poslovnem srečanju se prijavite preko spletne povezave https://woodfair2020.b2match.io/home, kjer je tudi več informacij o virtualnem dogodku.

 

Kako deluje?
1. Registrirajte se, ustvarite profil in izberite sestanke s podjetji, ki vas zanimajo.
2. Nekaj ​​dni pred virtualnim dogodkom je treba preveriti razpored virtualnih B2B sestankov.

3. Na dan virtualnega B2B dogodka se vključite preko spletne platforme.


Udeležba je brezplačna.

Rok za prijavo je 9. 10. 2020, vendar pozivamo podjetja, da svojo prijavo izpolnijo čim prej ter si tako zagotovijo možnost sestanka z najbolj zanimivimi podjetji, katerih termini za sestanke so hitro zasedeni.

 

Prijava in dodatne informacije: Edina Zejnić, t. 01 58 30 586, edina.zejnic@ozs.si


 

novica Dopolnjen seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini

V okviru I. seje Programskega odbora za sestavo skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini v letu 2021 in prvo četrtletje leta 2022, ki je potekala 10.9.2020 so člani Programskega odbora soglasno potrdili in na seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva.

novica Na Celjskem sejmu so ustvarili SPLETNI MOS, prvi digitalni sejem v Sloveniji!

SPLETNI MOS je digitalna oživitev tradicionalnega MOS-a, ki bo potekal od 8. do 22. oktobra 2020. Z njim želijo na Celjskem sejmu MOS približati novim ciljnim skupinam in hkrati ohranjati stik z zvestimi obiskovalci sejmov. Spletni MOS s dobro prepoznavno blagovno znamko in 52.-letno tradicijo pomaga razstavljavcem povečati doseg in ponuditi novo pot do potencialnih kupcev. Projekt zagotavlja interaktivni pristop, nadgrajen z aktualnimi marketinškimi pristopi. Razstavljavci in obiskovalci se bodo povezovali s pomočjo klepetalnika v živo, video konferenc (ZOOM, Skype) in tako obudili pristen stik v živo.

novica 51. Sejem NARAVA - ZDRAVJE bo!

51. sejem za zdrav življenjski slog Narava-zdravje bo letos potekal od 21. do 24. oktobra, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

novica Mednarodni lesni sejem v Celovcu in B2B dogodek prestavljen na leto 2022

Celovški sejem je sporočil, da so letošnji mednarodni lesni sejem odpovedali in prestavljajo na leto 2022.

novica Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih je ponovno odprt

Od četrtka, 3. 9. 2020 od 9. ure dalje, je ponovno omogočeno izpolnjevanje in oddaja vlog v okviru Javnega poziva za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih .

novica Spletni individualni sestanek z izvoznim svetovalcem za avstrijski in nemški trg

Ali vas zanima vstop na avstrijski ali nemški trg? Ali želite povečati delež na teh trgih? Ali vas zanima kako povečati svoj prodajni trg in ponuditi svoje izdelke in storitve v Avstriji in Nemčiji? Kako pridobiti nove stranke v Avstriji oz. Nemčiji in kako pridobiti ustreznega prodajnega partnerja? Vas zanima ustanovitev podjetja ali podružnice v Avstriji?

novica Obisk lesnega sejma v Celovcu in B2B srečanje z avstrijskimi podjetji s področja lesarstva, lesne gradnje in gozdarstva

Brezplačno si oglejte mednarodni lesni sejem v Celovcu in navežite nove poslovne stike na organiziranih B2B-pogovorih z avstrijskimi podjetji

novica Individualni sestanek s svetovalko za vstop na angleški trg za prehrambene izdelke in pijačo

Ali vas zanima vstop na angleški trg? Ali želite povečati delež na tem trgu? Ali vas zanima kako povečati svoj prodajni trg in ponuditi svoje prehrambene izdelke in pijačo v Angliji? Vas zanima ustanovitev podjetja ali podružnice v Angliji?

novica Slovenski podjetniški sklad objavlja spremembe javnega razpisa P7C 2020 COVID

Javni razpis z oznako P7C 2020 COVID - Krediti za blažitev posledic epidemije SARS-CoV-2 na gospodarstvo, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 107 z dne 31.07.2020 se danes 28.08.2020 v Ur. listu RS št. 116 dopolnjuje.
Pišite nam