Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2019 na področju KMETIJSTVA IN ŽIVILSTVA 27. avgust 2019

24. JULIJ 2019  |   Edina Zejnić

Mariborska razvojna agencija in Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v okviru Enterprise Europe Network organizirata kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Agra 2019, ki bo potekalo 27. avgusta 2019 v Gornji Radgoni v okviru 57. Mednarodnega Kmetijsko Živilskega Sejma AGRA 2019.


AGRA 2019 pa je manifest, ki nam sporoča, da si želimo tehtnih podatkov, ki nas približujejo naravi in povezav, ki nas približujejo sočloveku. Več kot 1800 razstavljavcev na Agri ponuja najboljše informacije s področja tehnologij za pridelavo in predelavo. Še več, tu lahko obiskovalci vidijo, otipajo in preizkusijo vrhunsko tehniko in mehanizacijo za kmetijstvo, gozdarstvo, sadjarstvo, vinogradništvo in predelavo živil. Okusijo lahko najboljše kmetijske pridelke, jedi in vina … 

 

AGRA 2019 z najnovejšimi tehnologijami in najboljšimi tradicijami vabi k ohranjanju naravnih virov, h kmetovanju s kirurško preciznostjo, k varstvu zdravja ljudi in rastlin s farmacevtsko natančnostjo.

 

TEŽIŠČA sejma: digitalno kmetijstvo digitalizacija v agroživilstvu precizno kmetijstvo mednarodno gospodarstvo nove tehnologije v kmetijstvu generacijska pomladitev nove tehnologije pridelave in predelave hrana iz naše bližine ekološko kmetijstvo krožno gospodarstvo

 

Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem individualne sestanke s potencialnimi partnerji.

 

Tematska področja:

· prehrana

· kmetijstvo

· embalaža, tehnike pakiranja

· gozdarstvo

Rok za prijavo: 20. 8. 2019.

 

Prijavljeni udeleženci, ki se srečanja ne bodo udeležili oz. se ne bodo pravočasno odjavili, bodo plačali 50 EUR.

 

Prijava: http://meet4businessagra2019.talkb2b.net/

Preberite tudi:

Pišite nam