Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica

Vabilo na 13. Mednarodno konferenco o prenosu tehnologij

01. JULIJ 2020  |   IJS-Center za prenos tehnologij in inovacij

Letošnja 13. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij (ITTC, International Technology Transfer Conference) (http://ittc.ijs.si/) bo poleg vsebin o tehnološkem prenosu z raziskovalnih institucij v gospodarstvo z znanimi imeni iz tujine in Slovenije ter tekmovanjem za najboljšo inovacijo v letu 2020 na javnih raziskovalnih organizacijah, znova gostila tudi vnaprej načrtovane dvostranske sestanke med raziskovalci in podjetniki z mednarodno udeležbo.

Z uspešno izvedenimi tovrstnimi sestanki v preteklih letih, ki se jih je udeležilo preko 100 raziskovalcev in podjetnikov iz Slovenije in tujine, bodo tudi letos priložnost za:

- pogovore o možnih razvojnih rešitvah tehnoloških izzivov, izumih in komercialno zanimivih tehnologijah

- navezavo poslovno-raziskovalnih stikov s številnimi uglednimi podjetji in raziskovalci iz Slovenije in tujine

- izhodišče za morebitno poslovno in raziskovalno sodelovanje in poslovne sinergije

- seznanitev z najnovejšimi temami in trendi na vašem področju zanimanja

Novost letošnje konference in R2B sestankov bo podelitev prestižne nagrade IP Enterprise Trophy pod okriljem Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (WIPO, World Intellectual Property Organization) (https://www.wipo.int/portal/en/index.html), s katero želimo spodbuditi slovenska podjetja k intenzivnejšemu sodelovanju z javnimi raziskovalnimi organizacijam in izpostaviti dobro prakso podjetij, ki v svojih poslovnih procesih nenehno in metodološko uporabljajo sistem intelektualne lastnine.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijavo je možno oddati na registracijski strani https://13ittc-r2b.b2match.io/ do 1. oktobra 2020.

Veselimo se vaše udeležbe na letošnjih dvostranskih R2B sestankih in konferenci!

Preberite tudi:

Pišite nam