Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
novica Hudournik poplavil mizarsko delavnico

Družinsko podjetje Mizarstvo Rokavec iz Šemnika v občini Zagorje ob Savi je 7. julija letos prizadela naravna nesreča. Hudournik, ki je nastal iz potoka, jim je v celoti uničil mizarsko delavnico.

Družini je na pomoč priskočila tudi Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in tamkajšnja Območna obrtno-podjetniška zbornica Zagorje. Kdor bi želel pomagati družini Rokavec pri sanaciji škode v mizarski delavnici, lahko sredstva nakaže na poseben račun, ki ga je v ta namen odprla Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom, ki deluje v okviru OZS.  

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana 

Poslovni račun pri NLB d.d., št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X

Namen: Humanitarna pomoč – mizarska delavnica 

Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1047  

 

Hvala za pomoč!

novica Požar na Petkovcu
V ponedeljek, 22. aprila, je družinsko podjetje AN-JAN, cvetličarstvo in vrtnarstvo, d.o.o. prizadel požar na delu njihove domačije na Petkovcu. Požar je povzročil precejšnjo gmotno škodo na ostrešju in delu nestanovanjske zgradbe. Tega so morali porušiti in ga bo potrebno zgraditi na novo.
novica Veter povzročal škodo na Ravnah
Veter, ki je divjal po Koroškem, je povzročil precej škode. Pustošil je po gozdovih in dvigoval strehe na gospodarskih objektih in hišah. Oškodovanim je na pomoč priskočila Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom, ki je v namen zbiranja sredstev za prizadete obrtnike in podjetnike odprla svoj transakcijski račun.
novica Koroško prizadele številne nevihte
V minulih mesecih je Koroško prizadelo več neviht, ki so povzročale narasle vode in poplave. Voda je vdirala v številne kleti in poslovne prostore ter povzročila ogromno škode. Med prizadetimi so tudi obrtniki in podjetniki, člani OZS. Na pomoč jim je priskočila Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom, ki je v namen zbiranja sredstev za prizadete odprla tudi svoj transakcijski račun.
novica Toča klestila v Črnomlju in Semiču
Močno neurje s točo, debelo kot jabolko, je junija prizadela prebivalce občin Črnomelj in Semič. Poškodovala je več sto objektov, uničila ves pridelek in razbila vse avtomobile, ki so bili parkirani na prostem. Močan veter, močno deževje in toča so povzročili veliko težav in ogromno škode, ki gre v milijone evrov. Poleg stanovanjskih hiši in večstanovanjskih objektov so poškodovani tudi poslovni objekti, skladišča, izdelki in infrastruktura številnih podjetij, tudi članov OZS.
Pišite nam