Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...

Predstavitev projekta POLET

Kohezijska regija Vzhodna Slovenija
Z namenom sledenja usmeritvam EU na področju aktivnega in zdravega staranja ter reševanja problematike nizke stopnje delovne aktivnosti starejših zaposlenih in visokega deleža bolniških odsotnosti zaposlenih, bo v projektu "Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih" (POLET) razvit in v 120 podprtih podjetjih implementiran inovativen celovit poslovni model za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih, ki bo delodajalcem iz Kohezijske regije Vzhodne Slovenije (KRVS) pomagal pri načrtovanju, izvajanju in evalvaciji ukrepov za ravnanje s starejšimi zaposlenimi in za zmanjševanje odsotnosti z dela.
 
V okviru projekta bo posamezno podprto podjetje na podlagi analize stanja v podjetju pridobilo individualiziran načrt ukrepov za aktivno in zdravo staranje zaposlenih, stalno strokovno podporo in svetovanje pri vpeljavi posameznih ukrepov, izobraževanja za posameznike/vodstvo ter praktična orodja in strokovno-informativna gradiva za pomoč pri izvajanju določenih ukrepov za aktivno in zdravo staranje.
 
Vljudno vabljeni k sodelovanju pri projektu.
 
Vabilo k sodelovanju pri projektu POLET, opis sodelovanja podjetij pri projektu POLET, prijavnica in kriteriji za nabor podprtih podjetij se nahajajo spodaj.
 
Prosimo vas, da svoj interes za sodelovanje potrdite s posredovanjem podpisane prijavnice na e-naslov: maja.godec@ozs.si. 
 
Za morebitna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na spodnjih kontaktih:
 
mag. Maja Godec
tel.: 01 58 30 561
e-pošta: maja.godec@ozs.si
 
 
 
Izvedeni dogodki v okviru projekta POLET:

Nacionalna strokovna konferenca »AKTIVNO IN ZDRAVO STARANJE ZAPOSLENIH – PRILOŽNOST ZA GOSPODARSTVO«, 29. maj 2019, Hotel City, Maribor

Vabilo
Program

 

Pišite nam