Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Pomoč - Obrtnik obrtniku

Obrtnik obrtniku. Kakšno pomoč potrebujete?

Da bi vam v teh težkih časih pomagali s čim bolj koristno in strokovno podporo, potrebujemo od vas konkretne informacije o storitvah, delu ali opremi, ki jih potrebujete za čim hitrejši ponovni zagon vaše obrti ali podjetja.

Informacije bomo nato posredovali podjetjem oz. obrtnikom, ki opravljajo storitev, ki jo potrebujete in so pripravljeni s svojim strokovnim znanjem in opremo priskočiti na pomoč.

Povezani smo močnejši. 

Če ste ponudnik pomoči ali podjetje, ki se ukvarja s storitvami, po katerih se povprašuje, si evidentirane potrebe svojih stanovskih kolegov oglejte na tej povezavi: Seznam iskalcev pomoči

OPOZORILO. Za vsesplošno nudenje pomoči in solidarnost vas naprošamo da uporabljate aplikacijo POPLAVE 2023 (Uprava RS za zaščito in reševanje), preko katere vam bo dodeljen nalog z informacijami kdaj, kam in kje se zglasite glede ponujene pomoči.


Davčna številka (brez SI) *
Naziv fizične osebe ali pravnega subjekta *
Naslov *
Pošta *
e-Naslov *
Telefon *
OOZ
Konkretno opišite vrsto pomoči, delo ali opremo, ki jo potrebujete.
Vrsta pomoči