Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Oglaševanje v reviji Obrtnik podjetnik

Revija Obrtnik podjetnik je strokovna revija namenjena obrtnikom in podjetnikom, spremlja dogajanje v poslovnem svetu, Obrtno-podjetniški zbornici in strokovnih sekcijah. Njeno ogrodje so štirje osnovi sklopi:

  • Aktualni del obravnava aktualne dogodke v obrti, nove predpise, delovanje v 62 območnih obrtnih zbornicah v Sloveniji.

  • Strokovni del obravnava vesti iz strokovnih sekcij OZS, strokovne, tehnične in tehnološke teme.

  • Poslovni del vsebuje borze inovacij, strojev, materiala, storitev, odpadnih surovin itd., strokovne članke o trženju, financah, kreditiranju ter vesti iz domačega in tujih trgov.

  • Svetovalec obravnava predpise in jih tolmači, nasvete, odgovore na vprašanja iz prakse in nujne statistične podatke Svetovalec je redna mesečna priloga in je najcelovitejši tovrstni informator v naši državi.

Zaradi vloge revije Obrtnik podjetnik in medijskega položaja v družbi je tudi oglasni prostor pomemben del revije. Namenjen je, podobno kot vsa ostala vsebina, resnemu strokovnemu delu in ponudbi, kakor tudi razvedrilu in osebni potrošnji.

Revijo Obrtnik podjetnik prejemajo vsi nosilci obrtnih dejavnosti v Sloveniji, naročniki pa so tudi številna zasebna in druga podjetja, razne strokovne ustanove, sorodne zbornične organizacije in društva v domovini in tujini itd.

Za podrobnejše informacije in naročila se obrnite na naš naslov (revija.obrtnik@ozs.si) ali izpolnite spletno naročilo.

Cenik oglasov Obrtnik podjetnik