Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Obrtnikov svetovalec 2012 Junij


novica Srebrni jubilej obrtniškega mešanega pevskega zbora Notranjska: Marcel Štefančič je »protestiral«

V Narodnem domu v Logatcu je obrtniški mešani pevski zbor zaznamoval 25 let svojega delovanja. Ves čas ga je vodil Janez Gostiša, ki se je ob tej priložnosti odločil prepustiti zborovodsko delo nasledniku. Zahvalo in priznanje priljubljenemu zborovodji je na simpatičen način izrazil sopotnik zbora Marcel Štefančič s tem, ko je »protestiral« nad dejstvom, da Janez Gostiša na odru ne bo več stal pred pevci.

novica Mitja Korunovski...

je v Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije zaposlen od leta 2000. Že od vsega začetka dela na področju izobraževanja, in sicer srednjega poklicnega, strokovnega in višjega strokovnega izobraževanja. Je vez med delodajalci in šolami; svetuje delodajalcem, dijakom, staršem, šolam in raznim institucijam.

novica Usklajena garderoba zanjo

Usklajena garderoba zanjo Kose oblačil, ki naj bi jih imela vsaka ženska v omari, ni lahko našteti, saj je vsebina naše garderobe odvisna od našega dela, položaja, poslovnega okolja, preživljanja prostega časa in preživljanja večerov. Tokrat se bomo posvetili osnovni ženski garderobi, naslednjič pa moški.

novica Estetski center, Domžale: Estetska preobrazba pod strokovnim vodstvom

Ženske želimo biti lepe, moški (vsaj) urejeni. Z veliko majhnimi ali večjimi posebnostmi na svojem obrazu in telesu pa se sprijaznimo zato, ker ne vemo, da jih je moč odstraniti.

novica Slovenski gospodarski tokovi: Kompromis je lahko tudi zmaga za vse

Večina Slovencev, ki kolikor toliko redno spremljajo slovenske medije, najbrž težko razume »modre« in pogosto tudi cinične komentarje o potrebnosti, koristnosti in sploh smislu varčevanja, čeprav tudi najmanj razgledani pripadniki tega naroda vedo ali vsaj slutijo, da je prav varčevanje ena od osnov, od katerih je odvisna naša gospodarska moč, naša sedanjost in prihodnost.

novica Izterjava v Italiji: Do denarja s plačilnim nalogom ali tožbo

V poslovanju, v mednarodni trgovini in prometu pa še posebej, je iz previdnosti bolje pridobiti bonitetno poročilo o prihodnjem partnerju. Sicer pa je najbolj pomembno, da je posel dokumentiran, da je možno dokazati terjatev.

novica Ko je v zraku napetost ...

Prepričana sem, da smo se vsi že velikokrat znašli v pogovoru z ljudmi, ki so nam »stopili na žulj«. Najbolj neprijetno je, ko smo prisiljeni poslovno sodelovati z nekom, ki nam ni pisan na kožo ali pa svoje splošno nezadovoljstvo stresa nad nas in našo storitev ali izdelek.

novica Razpis za delavnice DUO na MOS 2012

Sekcija za domačo in umetnostno obrt pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije bo z delavnicami rokodelcev ponovno popestrila mednarodni obrtni sejem, ki bo v Celju od 12. do 18. septembra.
Pišite nam