Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Državno prvenstvo mladih kleparjev krovcev 2024

  • Vse o dogodku
  • Kraj: Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona
  • Trajanje od 18.04.2024 do 19.04.2024

Državno prvenstvo mladih kleparjev krovcev 2024


-

Tekmovanje bo potekalo v času gradbenega sejma MEGRA v Gornji Radgoni, v četrtek, 18. 4. in v petek, 19. 4. 2024.

Sekcija kleparjev krovcev izvaja državno prvenstvo mladih kleparjev krovcev na podlagi izhodišč mednarodnega združenja krovcev IFD, ki v okviru svojih aktivnosti, vsaki dve leti, organizira svetovno prvenstvo mladih krovcev. Pravila tekmovanja so povzeta po pravilih IFD in prenešena v domače razmere.

Za sodelovanje na državnem prvenstvu se lahko prijavijo ekipe kleparjev in krovcev / nosilcev dejavnosti in zaposlenih delavcev iz posameznih obratovalnic oz. podjetij, ekipe združene iz posameznih obratovalnic, ekipe območnih obrtnih zbornic, posameznih regij in strokovnih šol.

Ekipa šteje 2 (dva) tekmovalca, ki v letu izvedbe tekmovanja ne bosta starejša od 28 let, pogoj je, da sta redno zaposlena kot kleparja krovca, ali obiskujeta izobraževalni program za kleparja krovca, ter mentor ekipe. Ekipa je lahko sestavljena tudi iz tekmovalcev in mentorjev različnih področij in OOZ.

Mentor vodi in usmerja tekmovalce ter sodeluje z nasveti, fizično pa ne sme izvajati del na tekmovalnih panojih oziroma del povezanih s tekmovalno nalogo.

Prijave za 15. državno prvenstvo mladih kleparjev in krovcev je Sekcija kleparjev krovcev pri OZS sprejemala do 31. 01. 2024.

Tekmovanje / državno prvenstvo poteka v dveh kategorijah:

  • pokrivanje poševne strehe s klasično kritino
  • pokrivanje strehe s pločevino


Vljudno vabljeni k obisku sejma in ogledu prvenstva.

OZS Sekcija kleparjev krovcev