Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
Prijavljeni ste kot
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Najava učnih mest

Pomen praktičnih znanj je vse večji, zato se temu namenja tudi čedalje večja pozornost. Izobraževalni programi, predvsem na srednjem poklicnem nivoju, za izvajanje obvezne prakse, zahtevajo primerno učno mesto in to ne glede na to ali gre za vajeniški ali šolski sistem izobraževanja. 

Če si želite sami vzgojiti kader s katerim boste konkurenčni na trgu in če želite, da je vaše učno mesto objavljeno na spletnih straneh,  to lahko storite na tej strani. Z najavo prostega učnega mesta, omogočate mladim, da si pridobijo poklicne kompetence v vašem podjetju, vi pa s tem lahko pridobite ustrezen kader.

Izpolnite obrazec, mi pa vas bomo obvestili kakšni so postopki, če vaše učno mesto še ni verificirano za izvajanje praktičnega usposabljanja z delom (za izvajanje obvezne prakse).

Razpis za vajeništvo, vajenci, vajenec, učno mesto, učna mesta.

Podjetje *
Davčna številka  
Ime in priimek *
Naslov *
Pošta *
Kraj *
e-Naslov *
Telefon  
Zanimam se za objavo učnega mesta  
Vajeniško učno mesto  
Dijaško učno mesto  
Število učnih mest *
Za izobraževalni program *