Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Postanite član OZS Izjemne ugodnosti, svetovanje, poslovna podpora ...
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije
OZS blagovne znamke Družinsko podjetništvo Revija Obrtnik-Podjetnik Kartica Mozaik podjetnih MojObrtnik.com

Usposabljanje HACCP 8.6.2021

  • Vse o dogodku
  • Kraj: OOZ Sežana
  • Datum: 04.10.2022
  • Ura: 10:00 - 12:15
  • Cena: Za nečlane brez DDV - 70,00€
  • Za člane OZS brez DDV - 50,00€
  • Za člane OOZ Sežana brez DDV - 30,00€
  • Vsaka nadaljnja oseba člana OOZ Sežana brez DDV - 40,00€

Usposabljanje HACCP 8.6.2021


-

Na OOZ Sežana pripravljamo izobraževanje iz higiene živil, novosti na področju zakonodaje področja živil in označevanja alergenov v prehrani. Usposabljanje HACCP bo potekalo
v torek, 4. oktobra 2022, s pričetkom ob 10. uri, na OOZ Sežana. Traja predvidoma 3 šolske ure.

VSEBINA:
- splošno o HACCP sistemu (zakonodaja, vloga in položaj odgovorne osebe, ki je odgovorna za notranji nadzor itd.)
- obvladovanje tveganj (KKT)
- osebna in splošna higiena

KOTIZACIJA na udeleženca, ki vključuje udeležbo na posvetu in gradivo znaša 70,00 EUR (+ DDV).
Za člane Območno obrtno-podjetniških zbornic in njihove zaposlene znaša 50,00 EUR (+ DDV); za člane Območno obrtno-podjetniške zbornice Sežana s poravnano članarino znaša cena 30,00 EUR (+ DDV). Po članski ceni (30,00 EUR) lahko član prijavi 1 osebo, vsako nadaljnjo osebo pa po ceni 40,00 EUR + DDV. Prijavite se preko spletne strani OOZ Sežana/dogodki.
Zaradi Ukrepov, ki veljajo zaradi COVID-19 bo število prijavljenih omejeno. Zaščitne maske so obvezne, razkuževanje zagotovljeno. V kolikor bo povpraševanje večje bo organiziran dodatni termin tečaja.
Izobraževanje izvajamo v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje – Kozina in Komen.

INFORMACIJE IN PRIJAVE: Prosimo vas, da nas o udeležbi na izobraževanju obvestite do 1. 10. 2022. Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 50.
Usposabljanje HACCP- izobraževanje iz higiene živil, novosti na področju zakonodaje na področju živil in označevanja alergenov v prehrani je namenjeno vsem zaposlenim, ki delajo z živili. Skladno z Uredbo 852/2004 ES morajo nosilci živilske dejavnosti zagotoviti, da:
1. so osebe, ki so odgovorne za razvoj in vzdrževanje postopka ali postopkov, ki temeljijo na načelih HACCP ali za izvajanje ustreznih smernic, primerno usposobljene za uporabo načel HACCP in poznajo splošne obveznosti ter splošne in posebne higienske zahteve, ki izhajajo iz živilske zakonodaje ter urejajo področje, na katerem živilska dejavnost deluje;
2. Nosilci živilske dejavnosti morajo zagotoviti, da nadzorujejo osebe, ki delajo z živili, jim dajejo navodila in jih usposobijo v zadevah higiene, skladno z zahtevnostjo njihovega dela. 
 
Pišite nam